ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

εθελοντές αιμοδότες για το περιβάλλον

…..έχουμε στην αγκαλιά μας την πάπια που
θα μας κάνει τα χρυσά αυγά ;;
οι εθελοντές αιμοδότες φροντίζουν για την υγεία των ανθρώπων
 προασπίζονται το δικαίωμα της καλής υγείας
για μια όμορφη ζωή
Μέσα  
από την 22χρονη πορεία τους οι Εθελοντές Αιμοδότες  έχουν περάσει από πολλές δύσκολες κοινωνικές καταστάσεις και τα συμπεράσματά τους είναι ότι όταν ζούμε σε μολυσμένη ατμόσφαιρα εξαιτίας ατυχήματος του όποιου εργοστασίου,  παρουσιάζονται στους ανθρώπους  πολλές περιπτώσεις μολυσματικών ασθενειών κυρίως στο αίμα που τις περισσότερες φορές  καταλήγουν στην λευχαιμία ή άλλου είδους αιματολογικές  παθήσεις.
Αυτό έχει κάνει τους πολίτες  της οργανωμένης  κοινωνίας μας, να είναι  πλέον πολύ επιφυλακτικοί  και δικαιολογημένα να υπάρχει έντονη αντίδραση σε νέες,  τέτοιου είδους κατασκευές και δραστηριότητες ακόμη και στην ευρύτερη περιοχή.
Υπολογίζοντας από τον μεγάλο αριθμό των περιστατικών που έχουν νοσηλευτεί  τα τελευταία  χρόνια  στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συμπεραίνει  κανείς πόσο εύκολο είναι ο μολυσμένος αέρας,  το νερό αλλά και οι τροφές,  να  διαταράξουν  την εύθραυστη υγεία  του κάθε ανθρώπου σε μεγάλο βαθμό με ανεπανόρθωτες συνέπειες.
Μόνο οι καλά ενημερωμένοι πολίτες μπορούν να πάρουν την σωστή απόφαση που δεν θα επηρεάσει την ποιότητα της ζωής  των ανθρώπων στις επόμενες  γενιές.  

Προστατεύοντας  το περιβάλλον, προστατεύω  τον εαυτό μου και τον άλλον  !!!! 

Για το Δ.Σ.

Αναστάσιος Κοντακίδης
Πρόεδρος