ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

αλλαγή προεδρείου στο σύλλογο επαγγελματιών Σαμοθράκης

Το Σάββατο 22/01/2011 συνεδρίασε το Δ. Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης με τα παρακάτω θέματα:
1.       Παράδοση - παραλαβή προέδρου
2.      Χρηματοδότηση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης <<Αρμονίας Γένεσις>>
3.      Ενημέρωση για το θέμα της υπαγωγής στον Ο. Α. Ε. Ε. (ΤΕΒΕ)
Στις τελευταίες αρχαιρεσίες του Συλλόγου λόγω της ισοψηφίας στην πρώτη θέση των κυρίων Φώτη Φωτεινού και Ιωάννη Γλήνια, αποφασίστηκε τότε από το νεοσύστατο τότε Δ. Σ. και στα υπ΄ αριθμόν 44 πρακτικά, κατά το πρώτο μισό της θητείας καθήκοντα προέδρου να ασκήσει ο κύριος Φωτεινός και στο δεύτερο μισό να αναλάβει ο κύριος Γλήνιας. Μετά την πάροδο του ενός έτους από τις εκλογές κατά την χθεσινή συνεδρίαση, τέθηκε το θέμα για την ενεργοποίηση της παραπάνω απόφασης κι αφού εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ. Σ. έγινε παράδοση – παραλαβή της προεδρίας του συλλόγου από τον κύριο Φωτεινό στον κύριο Γλήνια.
Όσον αφορά το δεύτερο θέμα, ενημερωθήκαμε από τον απερχόμενο πρόεδρο κύριο Φωτεινό πως το επιμελητήριο Έβρου προτίθεται τις επόμενες ημέρες να εγκρίνει την καταβολή πέντε χιλιάδων ευρώ (5000€) προς τον σύλλογο επαγγελματιών, οι οποίες αποφασίστηκε να εκχωρηθούν στον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης <<Αρμονίας Γένεσις>>, για την κάλυψη υποχρεώσεων του.
Τέλος ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ. Σ. για το περιεχόμενο της απαντητικής επιστολής που έλαβε ο σύλλογος από τον διοικητή του Ο. Α. Ε. Ε. (η οποία είχε δημοσιευτεί στα ΜΜΕ), σε επιστολή που είχε στείλει ο σύλλογος προς την Υπουργό εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κυρία Λούκα Κατσέλη.

Για το Δ. Σ.
ο πρόεδρος                    ο γραμματέας
    Ιωάννης  Γλήνιας         Ειρηναίος Παπαντίδης