ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

συνάντηση Σαμαρά Λαμπάκη

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, επισκέφτηκε, το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 15:30 στο γραφείο του στο Δημοτικό Κατάστημα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε και συζήτησε με τον κ. Λαμπάκη για τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Αλεξανδρούπολης και την ευρύτερη περιοχή του νομού Έβρου.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξέθεσε στον πρόεδρο της ΝΔ το πρόβλημα των λαθρομεταναστών που αντιμετωπίζει η περιοχή, παρουσίασε τις επιχειρηματικές προοπτικές από την εκμετάλλευση της γεωθερμίας και του βιοαγροκτήματος για τους ηλικιωμένους, ενώ τον ενημέρωσε και για το θέμα της δυνατότητας ή μη αγοράς πλοίου για την βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με την Σαμοθράκη.
Τέλος, ο κ. Λαμπάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα των χρυσορυχείων και εξήγησε αναλυτικά στον κ. Σαμαρά τους λόγους της απόλυτης άρνησης του απέναντι στην επένδυση, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι οι συνέπειες για την περιοχή και τους κατοίκους της θα είναι καταστροφικές.