ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

κύπελλο άνοιξης ΝΟΚ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης έδωσε το παρών στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες «Κύπελλο Άνοιξης ΝΟΚ 2011 - Αγώνας Αντώνη Κωνσταντινίδη» που πραγματοποιήθηκαν στο Φανάρι Ροδόπης, στις 7 και 8 Μαΐου 2011 και διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας.
Στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν στο πλαίσιο του ετήσιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής θάλασσας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, συμμετείχαν ιστιοπλοϊκά σκάφη των Ναυτικών Ομίλων Καβάλας και Ελευθερών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε τρεις ιστιοδρομίες με αφετηρία, την πρώτη ημέρα, την Κεραμωτή και τερματισμό στο Φανάρι ενώ τη δεύτερη ημέρα με αφετηρία το Φανάρι και πρώτο τερματισμό στην Κεραμωτή και δεύτερο τερματισμό στην Καβάλα.
Στην τελετή υποδοχής που έλαβε χώρα στο Φανάρι, την Κυριακή 8 Μαΐου 2011, παραβρέθηκαν και καλωσόρισαν τους αθλητές, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Άρης Γιαννακίδης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού – Τουρισμού Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Κομοτηνής και της τοπικής κοινότητας Φαναρίου.
Στους ιστιοπλόους και τους συνοδούς τους μοιράστηκε έντυπο υλικό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με έμφαση τους Νομούς της Θράκης.
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης στηρίζει ενέργειες που προβάλλουν και αναδεικνύουν το φυσικό και πολιτισμικό πλούτο των τοπικών κοινωνιών και παράλληλα ενδυναμώνουν την περιφερειακή συνείδηση.