ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά αγροτών και υπαλλήλων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για το 2011 θα πραγματοποιηθεί και φέτος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε τρεις χρονικές περιόδους, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά από επτά έως 15 χρόνων, υπαλλήλων ή συνταξιούχων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς επίσης και αγροτών, ήτοι γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων, από όλη τη χώρα.
Να σημειωθεί ότι το κατασκηνωτικό πρόγραμμα είναι και φέτος εντελώς
δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για τις όποιες πληροφορίες με την κα Μπόϊκου στο τηλέφωνο 210-2125035 και να αποστέλλουν τα δικαιολογητικά στις κατά τόπους διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων όπου ανήκουν. Θα πρέπει δε να τα αποστέλλουν ένα μήνα πριν από την έναρξη της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου.
Τα παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών (μαθητές Δημοτικού) θα λάβουν μέρος στις δυο πρώτες περιόδους από 4 έως 22 Ιουλίου και από 22 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου, οι οποίες θα είναι για αγόρια και κορίτσια. Τα παιδιά ηλικίας από 13 έως 15 ετών (μαθητές Γυμνασίου) θα λάβουν μέρος στην τρίτη περίοδο από τις 8 μέχρι τις 26 Αυγούστου η οποία απευθύνεται επίσης σε αγόρια και κορίτσια.
Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.