ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

έπιασαν το κλέφτη από το κινητό

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε ρημάξει καταστήματα σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο. Οι κάτοικοι και κυρίως οι επαγγελματίες της Ορεστιάδας είχαν χάσει τον ύπνο τους, καθώς τα περιστατικά κλοπής ήταν συνεχή.
Συγκεκριμένα πριν από λίγες μέρες, ο "έμπειρος" όπως αποδείχτηκε κλέφτης διέρρηξε σειρά καταστημάτων στις οδούς Αδριανουπόλεως και 11ης Διλοχίας στην Ορεστιάδα. Η δράση του δε  σταμάτησε όμως. Προκειμένου να κλέψει καταστήματα στο Διδυμότειχο, έπρεπε να κλέψει τρία αυτοκίνητα. Πώς το κατάφερε αυτό. Στην αρχή 
 έκλεψε ένα από την Ορεστιάδα. Έφτασε στο Διδυμότειχο, όμως έμεινε από πετρέλαιο. Φυσικά να πάει σε βενζινάδικο και να ανακουφίσει το ρεζερβουάρ ούτε λόγος. . .  Αφού ολοκλήρωσε την "εργασία" του στο Διδυμότειχο, έπρεπε να επιστρέψει. Άνοιξε ένα αυτοκίνητο, όμως δεν κατάφερε να το βάλει μπροστά. Έτσι, βρήκε ένα άλλο και επέστρεψε στη βάση του.

Η αστυνομία δεν μπορούσε να εντοπίσει τον κλέφτη, μέχρι που ένας κάτοικος της Ορεστιάδας είδε το αυτοκίνητό του παραβιασμένο. Μέσα στο όχημα ο κλέφτης ξέχασε το κινητό του. Ήταν πλέον θέμα χρόνου για την αστυνομία να βρει τα ίχνη του.

Ο άνδρας που είχε αναστατώσει τόσους ανθρώπους είναι 35 ετών. Πριν από ενάμιση μήνα αποφυλακίστηκε. Στη φυλακή έχει ζήσει . . . 17 χρόνια. Τη μισή δηλαδή ζωή του.

Όσο για τον κάτοικο της Ορεστιάδας ο οποίος εντόπισε το κινητό, ήδη έχει αποκτήσει παρατσούκλι. Οι φίλοι του, τον αποκαλούν Ηρακλή Πουαρό. . .