ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

κίνηση Πολιτών για την στήριξη των Ελληνικών Προϊόντων

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Δημάρχου, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, συγκροτείται κίνηση πολιτών με σκοπό την στήριξη των ελληνικών προϊόντων μέσω της αλληλεγγύης, της αλληλοϋποστήριξης και της αλληλοβοήθειας. Υπεύθυνος του προγράμματος ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Παναγιώτης Ζητάκης.
Στο πλαίσιο της προώθησης και υλοποίησης αυτής της πρωτοβουλίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση την
Πέμπτη 5 Μαΐου και ώρα 14:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με την συμμετοχή πολλών φορέων της περιοχής και του νομού. Συγκεκριμένα, στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης, του Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, της Ένωσης Καταναλωτών, του Δικηγορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Φαρμακοποιών, του Συνδέσμου Ξενοδόχων και του Σωματείου Παραγωγών.
Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την στήριξή τους στην κίνηση πολιτών και σημείωσαν την ανάγκη στροφής στα εγχώρια και τοπικά προϊόντα, τα οποία θα διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ο στόχος αυτός, προσέθεσαν, μπορεί να επιτευχθεί μέσω της καλλιέργειας της καταναλωτικής συνείδησης. Παράλληλα, συμφώνησαν, το επόμενο ραντεβού να έχει στόχο της σύσταση συντονιστικής επιτροπής για την προώθηση των ζητημάτων που τέθηκαν.
Από πλευράς του, ο κ. Ζητάκης, δήλωσε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα της συνάντησης και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων για την παρουσία και την στήριξη τους στην πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης.