ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

βράβευση Εφηβικής Ομάδας Πετοσφαίρισης Εθνικού Αλεξανδρούπολης από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Ο δήμαρχος Αλεξ/πόλης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, βράβευσε την Παρασκευή 6 Μαΐου και ώρα 12:00 στο γραφείο του την εφηβική ομάδα πετοσφαίρισης του Εθνικού Αλεξ/πόλης. Στην τιμητική εκδήλωση συμμετείχαν το τεχνικό επιτελείο και η διοικητική ηγεσία του συλλόγου, καθώς και ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αλεξ/πολης, κ. Χρήστος Ζιώγας και κ. Στέλιος Βραχιόλογλου.
Οι νεαροί αθλητές, υπό την καθοδήγηση του Σάκη Μουστακίδη, κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία τους επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού Πειραιώς στον τελικό του
final four που διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Στις δηλώσεις τους οι νεαροί πρωταθλητές επεσήμαναν την φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, η οποία τους οδήγησε στην μεγάλη νίκη.
Ο κ. Λαμπάκης συνεχάρη και πρόσεφερε αναμνηστικά δώρα στους φερέλπιδες αθλητές, οι οποίοι χάρισαν μια ακόμη σημαντική διάκριση στην ιστορία του συλλόγου και της πόλης και παράλληλα ευχήθηκε ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. «Είμαι περήφανος και συγκινημένος», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ προσέθεσε: «Οι πρωταθλητές ανεβάζουν την πόλη μας ψηλά και για αυτό ο Δήμος θα στηρίξει κάθε τους προσπάθεια».
Από πλευράς Εθνικού, ο κ. Μουστακίδης, ευχαρίστησε το Δήμο Αλεξανδρούπολης για τη βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα και για την συμβολή του στην επιτυχημένη διοργάνωση. Επίσης, ευχήθηκε η επιτυχία αυτή να προσελκύσει ακόμη περισσότερους νέους στον αθλητισμό.