ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

εορτασμός 9ης Μαϊου στην Κομοτηνή

Με την ευκαιρία του εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, ο οποίος καθιερώθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ. 1 του Ν. 2703/1999, θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011, οι παρακάτω εκδηλώσεις:
Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ, Τραπεζών, ΝΠΙΔ του νομού, από της 8ης πρωινής ώρας της 9ης Μαΐου μέχρι και την Δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου 2011.
Φωταγώγηση όλων των
Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ, Τραπεζών και των ΝΠΙΔ, από τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου 2011 μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

08:00 – Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης, με τη συμμετοχή της Μουσικής της ΧΧΙ ΤΘΤ/2ο Ε.Γ. και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος.
10:30 – Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου θα προεξάρχει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Δαμασκηνός.
Στον χώρο του Ηρώου ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Παύλου Δαμιανίδη και ενός εκπροσώπου από τις τοπικές αντιστασιακές οργανώσεις.
Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, τον Αστυνομικό Επιθεωρητή ΑΜ-Θ, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜ-Θ.
Στεφάνι θα καταθέσουν οι εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις και εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης εκπρόσωποι όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων που εδρεύουν στην ΠΕ Ροδόπης.
Στη συνέχεια θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού.
Τιμές θα αποδώσει στρατιωτικό άγημα και η μουσική με μέριμνα του Α.Δ.Φ.Κ.
Υποστολή της Σημαίας στον χώρο του Ηρώου της πόλης, με τη συμμετοχή της Μουσικής και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος με μέριμνα του Α.Δ.Φ.Κ..
Τα θέματα της στρατιωτικής παρατάξεως και αποδόσεως τιμών, παρακαλείται να ρυθμίσει η ΧΧΙ Τ/Θ Ταξιαρχία, της Δημόσιας Τάξης η Δ/νση Αστυνομίας Ροδόπης της δε εθιμοτυπίας, ανάλογα με την αρμοδιότητά τους, η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και η 29η ΤΑΞ ΠΖ.

Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Αθανάσιος Χριστοδουλάκης.
Σημείωση: Παρακαλούνται αυτοί που θα καταθέσουν στεφάνι να το δηλώσουν στο τηλέφωνο 25313-52150 begin_of_the_skype_highlighting 25313-52150 end_of_the_skype_highlighting και 25313-52151 begin_of_the_skype_highlighting 25313-52151 end_of_the_skype_highlighting.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης
Αριστείδης Γιαννακίδης