ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

«Πορεία Ζώης» με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Special Olympics 2011

 «Πορεία Ζωής» μαθητών πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 06/04 και ώρα 11:00, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των αγώνων Special Olympics. Πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές του ειδικού σχολείου, του γυμνασίων, και των δημοτικών σχολείων της πόλης, θέλοντας να δώσουν με αυτόν τρόπο ένα μήνυμα σεβασμού προς στην διαφορετικότητα.
Η πορεία ξεκίνησε από το κτίριο της
Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και κατέληξε στο περίπτερο των Special Olympics που στήθηκε απέναντι από το Δημαρχείο και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την συμβολή και της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.  
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, κ. Άρης Γιαννακίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ. Γεωργία Νικολάου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υπεύθυνος για ζητήματα Αγροτικού Τομέα, κ. Γ. Ούστογλου, ο Δημάρχος Διδυμοτείχου, κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης και οι Αντιδημάρχοι Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξ/πολης, κ.κ. Βαμβακερός και Γερακόπουλος.
Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αλεξ/πολης και μέλος της τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής Special Olympics, Κ. Χρήστος Ζιώγας.