ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

θρίαμβος ο ΜΓΣ Εθνικός στη Β΄ Εθνική

Το σκακιστικό τμήμα του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΣΣΑΜΘ κερδίζοντας στο μπαράζ τον Σ.Ο. ΔΡΑΜΑΣ, στην Ξάνθη.
Με την νίκη του αυτή ο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ είναι πρωταθλητής στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΣΑΜΘ και ανεβαίνει πανάξια στην Β΄ΕΘΝΙΚΗ στο Σκάκι καθώς και αήττητος σε όλους τους αγώνες που έδωσε.
Αν κάναμε μία ανασκόπηση της χρονιάς θα βλέπαμε ότι ο ΕΘΝΙΚΟΣ σε όσα τουρνουά συμμετείχε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ή διοργάνωσε ο ίδιος, είχε σε όλα πολύ μεγάλες και σημαντικές επιτυχίες.
Θα έπρεπε να αναφερθούμε στους παλαίμαχους του ΕΘΝΙΚΟΥ τον ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟ και ΔΙΟΓΕΝΗ ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟ που η συμμετοχή τους στην εξέλιξη του πρωταθλήματος ήταν καθοριστική.

Στο αγωνιστικό έτος 2010-2011 στην ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ αγωνίστηκαν οι κάτωθι παίκτες :
«ΕΝΗΛΙΚΕΣ»
 ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΑΚΑΛΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΒΑΡΣΑΜΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΗΜΟΛΙΑΤΗΣ ΒΑΙΛΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΡΑΣΟΣ, ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ, και ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

«ΓΥΝΑΙΚΕΣ»
ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΕΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, και ΦΙΛΟΥ ΜΑΡΙΑ .

«ΠΑΙΔΙΑ»
ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, και ΤΕΡ ΓΚΕΒΟΡΚΙΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ.

Θα θέλαμε να αναφερθούμε στην σημαντική βοήθεια των προπονητών που παρείχαν στην ομάδα, όπως του Ομοσπονδιακού Μαίτρ Μαρκίδη Κωνσταντίνου.

Στις γυναίκες του Αντώνογλου Χρήστου και Καραμπατζάκη Ανδρέα.

Στα παιδιά του Μαλγαρινού Σπύρου προπονητή ακαδημιών της Καβάλας, καθώς και στους φοιτητές Κυριακίδη Θρασύβουλο τελειόφοιτο της Ιατρικής, Δαλακλή Γεώργιο τελειόφοιτο Νομικής και Μυλωνά Βαλάντη – Θεοδώρου Μάριο της παιδαγωγικής Ακαδημίας.

Και στα σεμινάρια, σχετικά με την παρατηρητικότητα από τον συγγραφέα Μαυρίδη Όμηρο.

« Τους ευχαριστούμε όλους πολύ ».

Στον αγώνα μπαράζ με την Δράμα ο ΕΘΝΙΚΟΣ σε ένα αγώνα πραγματικό θρίλερ κατάφερε και κέρδισε με 4,5 - 3,5 στην τελική βαθμολογία. Αυτό σημαίνει άνοδο στην Β΄ΕΘΝΙΚΗ και του χρόνου με περισσότερες υποχρεώσεις.

Στην αναμέτρηση της πρώτης (1) σκακιέρας, ο παλαίμαχος του Εθνικού ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ αντιμετώπισε τον πολύ ταλαντούχο ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ της Δράμας σε ένα αγώνα θρίλερ που κατέληξε σε ισοπαλία.

Στην δεύτερη(2) σκακιέρα ο έμπειρος ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ του Εθνικού σ’ ένα παιχνίδι τακτικής επικράτησε του μαχητικού ΓΑΝΙΑΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ της Δράμας.

Στην τρίτη(3) σκακιέρα ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση με τον ΤΟΝΟΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ κατάφερε με στρατηγική και υπομονή να την κερδίσει.

Στην τέταρτη (4) σκακιέρα ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Εθνικού σε μια στιγμή απροσεξίας έχασε το πλεονέκτημα που είχε και ο αγώνας έληξε με ήττα του από τον πολύ καλό ΣΙΤΑΡΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ της ΔΡΑΜΑΣ.

Στην πέμπτη(5) σκακιέρα η πολύ καλή ΦΙΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Εθνικού έχασε από την εξίσου έμπειρη ΨΥΛΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Στην έκτη (6) σκακιέρα στην πρώτη της συμμετοχή η ΜΕΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Εθνικού πήρε πολύτιμη ισοπαλία από την ΣΩΤΗΡΕΛΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ της Δράμας.

Στην έβδομη(7) σκακιέρα ο ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ σε μια συγκλονιστική παρτίδα επικράτησε του ΚΑΜΠΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ της ΔΡΑΜΑΣ.

Και στην όγδοη(8) σκακιέρα ο ΤΕΡ ΓΚΕΒΟΡΚΙΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ του Εθνικού σε μια αναμέτρηση 3 ωρών έφερε ισοπαλία με τον ΚΑΜΠΑΝΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟ της Δράμας. Ένα αποτέλεσμα δίκαιο μεταξύ δυο ισάξιων αντιπάλων.

Όλα τα μέλη και το Δ.Σ. του Σκακιστικού τμήματος του Μ.Γ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια όλους τους παίκτες που συμμετείχαν και σε όσους βοήθησαν για την άνοδο του στην Β'Εθνική.