ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

αστυνομικό δελτίο Ξάνθης

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Βραδινές ώρες της 21.04.2011 στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α. Δ. Ξάνθης, ένας 47χρονος ημεδαπός ο οποίος σε νομότυπη σωματική έρευνα κατείχε μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη συνολικού βάρους
15, 3 γραμμαρίων.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε, ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΠΛΑΣΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Την 22.04.2011 και ώρα 01.45’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α. Δ. Ξάνθης, μία 60χρονη ημεδαπή η οποία σε τροχονομικό έλεγχο επέδειξε πλαστή άδεια οδήγησης η οποία ανήκει σε παρτίδα κλεμμένων εντύπων αδειών ικανότητας οδήγησης της Νομαρχίας Τρικάλων. Ανωτέρω πλαστό έντυπο κατασχέθηκε και θ’ αποσταλεί στα εργαστήρια της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση. Δράστιδα με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία από το Τ. Α. Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης .