ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

τούρκοι ακινητοποίησαν στα σύνορα λεωφορεία με Έλληνες φοιτητές από το πανεπιστήμιο Κρήτης

AYTOI NAI ,KANOYN ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ!!!
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!

Περίπου στις 7.30 άφησαν πίσω τους τις εσχατιές της Ελλάδας στον Έβρο μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη, δηλαδή στη σημερινή Τουρκία, φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης με προγραμματισμένη εκδρομή στην Κωσταντινούπολη. Τα λεωφορεία είχαν στο πίσω μέρος ελληνικές σημαίες σε εμφανές σημείο και όταν πλησίαζαν στον έλεγχο οι Τούρκοι τους περίμεναν με ενοχλημένο ύφος. (Εδώ να σημειωθεί ότι μέχρι την …..
Κωνσταντινούπολη και σε όλο το Βόσπορο ο επισκέπτης κινείται με ελληνική αστυνομική ταυτότητα χωρίς να χρειάζεσαι διαβατήριο).
Οι Τούρκοι καταχωρούσαν πολύ αργά τις ταυτότητες των παιδιών στο ηλεκτρονικό σύστημα, τα κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω και στο τέλος δεν έδωσαν άδεια να εισέλθουν τα λεωφορεία με τις εξής απίστευτες δικαιολογίες:
Οι ταυτότητές σας δεν αναγνωρίζονται σε έδαφος Τουρκίας επειδή … … …περιέχουν και ελληνικούς χαρακτήρες.!!!!
(Να σημειωθεί ότι τα όλα τα παιδιά αυτά απέκτησαν ταυτότητες μετά το νόμο του Σημίτη που απαγόρευσε την αναγραφή του θρησκεύματος, επομένως οι ταυτότητές τους είναι και με ελληνικούς αλλά και με λατινικούς χαρακτήρες.
2) Το κάθε πούλμαν να μας δώσει 500 ευρώ και τότε περνάτε ελεύθερα!
3) Αν δεν δεχθείτε να δώσετε τα χρήματα, τότε να στείλουμε τούρκικα λεωφορεία. Δεν επιτρέπεται να συνεχίσετε με τα ελληνικά!!!
Τα παιδιά δεν δέχθηκαν να πληρώσουν αλλά ούτε και να συνεχίσουν με τούρκικα πούλμαν. Έμειναν έξω από τα λεωφορεία και όταν τελείωσαν τις επικοινωνίες με τους δικούς τους μέσω κινητών, άρχισαν να τραγουδούν τον εθνικό μας ύμνο και να ψέλνουν:
Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια,
ως λυτρωθείσα των δεινών ευχαριστήρια
αναγράφω Σε η Πόλις Σου Θεοτόκε.
Άλλως έχουσα το Κράτος απροσμάχητον
Εκ παντείων με κινδύνων ελευθέρωσον.
Ίνα κράζω Σε
Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε!
Επίσης το:
«Σώπασε Κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις
Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ναι.»
Διερχόμενα οχήματα που περνούσαν τον έλεγχο, σταματούσαν για να τα φωτογραφίσουν, τους φώναζαν «Μπράβο» και κάποιοι έκλαιγαν από συγκίνηση.
Λίγο πριν τις 10 το βράδυ οι Τούρκοι επέτρεψαν στους φοιτητές να συνεχίσουν την εκδρομή τους με τα ελληνικά λεωφορεία.

Σημείωση:
Συγχαρητήρια και στα ίδια τα παιδιά και στους γονείς που τα μεγάλωσαν και σε όποιον τους έμαθε να είναι υπερήφανα Ελληνόπουλα, είτε δάσκαλοι, είτε παπάδες, ή όποιος άλλος συνεισέφερε στην ανατροφή τους.
Όταν υπάρχουν τέτοια παιδιά, δεν φοβάμαι!