ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον Δικηγορικό Σύλλογο

Συνάντηση με το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιου του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε, σήμερα στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα του δικηγορικού κλάδου σε τοπικό και ευρύτερο επίπεδο και εξετάστηκε το πάγιο αίτημα του δικηγορικού συλλόγου για την ανέγερση νέου κτιρίου που θα στεγάσει το Δικαστικό Μέγαρο, για την υλοποίηση του οποίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και ο Δικηγορικός Σύλλογος δεσμεύτηκαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.
Στις δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, κ. Κωνσταντίνος Ντίνας, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι είναι πρόθεση και των δύο πλευρών να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για την στέγαση του Δικαστικού Μεγάρου ο οποίος και θα καλύπτει τις ανάγκες της συλλόγου στην περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ανάλογη ήταν και η δήλωση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος, αφού πρώτα συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, τόνισε την πρόθεση που έχει τώρα ως δήμαρχος σε συνεργασία με τον Σύλλογο να επιλύσει το ζήτημα του Μεγάρου. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε δύο σημεία στα οποία μπορεί να κατασκευαστεί το νέο Δικαστικό Μέγαρο, που βρίσκονται το ένα στην περιοχή του ΕΟΤ και το άλλο στην περιοχή της Εφορίας.