ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

αστυνομικό δελτίο Αλεξανδρούπολης

Σύλληψη ενός ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών
Συνελήφθη την 06-04-2011 και ώρα 20.40΄, στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, 41χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο που διενήργησαν Αστυνομικοί της
ανωτέρω Υπηρεσίας σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που οδηγούσε ο δράστης, βρέθηκαν στην κατοχή του ανωτέρω δράστη: α) ένα (1) νάιλον σακουλάκι, περιέχον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους – 6- γραμ., με την άμεση συσκευασία του και β) ένα (1) νάιλον σακουλάκι, περιέχον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -2,3- γραμμαρίων, με την άμεση συσκευασία του.
Κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσία.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό
      Την 06-04-2011 και ώρα 07.00΄, στην Εγνατία Οδό της Αλεξανδρούπολης, Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 84χρονη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά η οδηγός του και ο 88χρονος επιβάτης, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.


Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό
Την 07-04-2011 και ώρα 03.00΄, στην Αλεξανδρούπολη, Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 29χρονος, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 49χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.
Σε έλεγχο μέθης που ακολούθησε στους δύο (2) οδηγούς, διαπιστώθηκε ότι, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,38 mg/l και 0,39 mg/l, κατά την πρώτη και δεύτερη μέτρηση αντίστοιχα.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.


Απόπειρα κλοπής
Μεσημβρινές ώρες της 08-04-2011, τρεις (3) ημεδαποί εισήλθαν εντός θερμοκηπίου, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, με σκοπό να αφαιρέσουν μεταλλικά αντικείμενα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή. Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, η οποία σχημάτισε σε βάρος τους δικογραφία και θα τους οδηγήσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Σύλληψη αλλοδαπού διωκόμενου με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη την 19.30΄ ώρα της 08/04/2011 στους Κήπους από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται από τις Γερμανικές Αρχές.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, την 08/04/2011 και ώρα 14.45΄ μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη Χώρα μας και κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος του ανωτέρω έχει εκδοθεί από τις Δικαστικές Αρχές της Γερμανίας, Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ.Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

Σύλληψη ενός (1) αλλοδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα
Συνελήφθη την 12.00΄ ώρα της 09/04/2011 στους Κήπους από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, ένας (1) 43χρονος αλλοδαπός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω δράστης, την 08/04/2011 και ώρα 21.30΄ μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη Χώρα μας, οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε.αυτ/το, ιδιοκτησίας Ιταλικής εταιρείας, σύμφωνα με την άδεια κυκλοφορίας. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι, το όχημα τυγχάνει καταχωρημένο ως όχημα κλαπέν, απωλεσθέν, εγκαταλειμμένο.
Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.


Σύλληψη ενός ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών
Συνελήφθη την 09-04-2011 και ώρα 23.30΄, στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς της Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 51χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο που διενήργησαν Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που οδηγούσε ο δράστης, βρέθηκε στην κατοχή του, ένα (1) νάιλον σακουλάκι, περιέχον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους – 2- γραμ., με την άμεση συσκευασία του.
Κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.