ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

πήρες πτυχίο από το Δημοκρίτειο;

Μία από τις μεγαλύτερες τιμές για τη Θράκη είναι η ίδρυση και η λειτουργία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Το πανεπιστήμιο έχει τμήματα και σχολές σε τέσσερις πόλεις, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Απόφοιτοί του χιλιάδες καταξιωμένοι επιστήμονες, οι οποίοι διαπρέπουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δυστυχώς όμως υπάρχει ένα μελανό σημείο, το οποίο απογοητεύει. Αναφερόμαστε στο γεγονός ότι δεκάδες απόφοιτοι του ιδρύματος αν και έχουν περάσει μήνες και χρόνια, αν και έχουν
πληρώσει 30 € για να πάρουν τον πάπυρο του πτυχίου περιμένουν ακόμη. Δεν πρόκειται για απόφοιτους δύο ή τριών ετών. Πρόκειται για απόφοιτους από το 2004. Δυστυχώς ακόμα περιμένουν.

Δε θέλουμε να αστειευτούμε και να πούμε ότι τώρα με τις ταραχές στην Αίγυπτο θα καθυστερήσει η παραλαβή της πρώτης ύλης. Θα ήταν λάθος αν βασιζόμασταν σε αστεία.

Δεν είναι αστείο. Είναι ένα σημείο το οποίο παραμένει μελανό εδώ και χρόνια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγώ όπως και όλοι οι συμφοιτητές μου στο παιδαγωγικό έχουμε πάρει τον πάπυρό μας.αν μερικοί τελειωνουν το πανεπιστήμιο και δδεν ξαναπατούν στην θράκη πως περιμένουν να τον πάρουν?να τουσ το στείλουμε στο σπίτι μήπως?

thrakinea είπε...

Υπάρχουν και μόνιμοι κάτοικοι της Θράκης που δεν έχουν πάρει τον πάπυρο. Οι συγκεκριμένοι έχουν και συχνή παρουσία στην πρώην σχολή τους.