ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

11η ανθοκομική έκθεση Δήμου Ορεστιάδας

Έντεκα χρόνια δυναμικής παρουσίας συμπληρώνει φέτος η Ανθοκομική Έκθεση & Ειδών Κήπου που διοργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Ορεστιάδας και κατάφερε να αναδειχθεί σε μια σημαντική διοργάνωση της περιοχής. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 4 έως και 8 Μαΐου 2011 στον πευκώνα της πόλης μας. Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν εκθέτες από τις παρακάτω κατηγορίες:
Ανθοπαραγωγοί-Τεχνικοί Διαμόρφωσης τοπίων-Γεωπόνοι – αντιπροσωπείες λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων, εντομοκτόνων-Κατασκευαστές και έμποροι εργαλείων κηποτεχνίας Τέντες & είδη εξοχής-Κατασκευαστές – έμποροι τζακιών- ψησταριών-κήπων-κιόσκια κλπ. Είδη αγγειοπλαστικής, αγαλματίδια, σιντριβάνια κλπ. Η έκθεση θα πλαισιωθεί από πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα καθώς την τιμητική τους σ΄ αυτό θα έχουν και φέτος τα παιδιά.
Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και πολιτιστικοί σύλλογοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες σχετικά, από τα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Β. Κων/νου 9-11 (μέσα στο Δημαρχείο) και στο τηλ. 2552081200, εργάσιμες ημέρες και ώρες.