ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

αστυνομικό δελτίο Ξάνθης

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗΤην 21.03.2011 και ώρα 17.15’ στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Α. Δ. Ξάνθης, συνελήφθησαν ένας 16χρονος ημεδαπός και ένας 17χρονος ημεδαπός οι οποίοι ενεργώντας κατά συναυτουργία, αφού έθραυσαν παράθυρο ΙΧΕ αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 48χρονης αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα ένα radio – cd player, το οποίο ανευρέθη στην κατοχή τους, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.
Ανωτέρω δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΖΩΟΚΤΟΝΙΑ ΣΚΥΛΟΥ – ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ Την 21.03.2011 και ώρα 19.20’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 33χρονος ομογενής, ο οποίος απογευματινές ώρες της 20.03.2011 στο Πετροχώρι - Ξάνθης, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, πυροβόλησε και σκότωσε ένα σκύλο, ιδιοκτησίας 39χρονου παθόντα.
Σε νομότυπη έρευνα σε οικία δράστη, ανευρέθη και κατασχέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα την οποία αυτός κατείχε νόμιμα.
Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.