ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

λύση στη μετακίνηση των ΑΜΕΑ

Επιλύθηκε το θέμα που είχε προκύψει με τα δελτία μετακίνησης των ΑΜΕΑ, σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρίου Ανδρέα Λοβέρδου, σε σχετική αναφορά που κατέθεσε η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση.
Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Υπουργός αναφέρει ότι, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους συγκοινωνιακούς φορείς για την υπογραφή των συμφωνητικών για την εξασφάλιση παροχών, τόσο δωρεάν μετακίνησης όσο και μειωμένου εισιτηρίου καθώς και με κυρίαρχο γνώμονα το όφελος του πολίτη και την καλύτερη εξυπηρέτησή του, διευθετήθηκε το θέμα της πολύμηνης ταλαιπωρίας και της ομηρίας των δικαιούχων καρτών μετακίνησης ΑΜΕΑ. Επομένως οι κάτοχοι δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ από την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 θα μπορούν να μεταφέρονται δωρεάν από όλα τα αστικά λεωφορεία και ΚΤΕΛ.
Το πλήρες κείμενο της αναφοράς που κατέθεσε η κα Τσιαούση Ελένη προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο/link:
http://www.tsiaousieleni.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=263:-2011&catid=11:2010-02-18-23-27-02&Itemid=14