ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Ευστάθιο Μακρίδη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε, την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 14:30, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, στο γραφείο του στο Δημοτικό Κατάστημα.
Ο Δήμαρχος, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ζήτησε την στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου στην πρόθεση των δήμων Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης για την αγορά πλοίου, το οποίο θα συνδέει ακτοπλοϊκά την Αλεξανδρούπολη με την Σαμοθράκη. Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου εξέφρασαν τη θετική τους άποψη, αναγνωρίζοντας ότι οι πολίτες της Σαμοθράκης στηρίζουν την αγορά της Αλεξανδρούπολης, όπως και οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης στηρίζουν την οικονομία του νησιού ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Επίσης, με αφορμή τη δημιουργία και λειτουργία πολυκαταστημάτων στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης ζήτησαν από τον Δήμαρχο την ενίσχυση και την στήριξη της τοπικής αγοράς. Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης επεσήμανε ότι θα είναι πάντοτε υποστηρικτής και αρωγός του εμπορικού κόσμου και των δίκαιων αιτημάτων τους, ζητώντας προτάσεις, ιδέες και απόψεις, οι οποίες θα βοηθήσουν τον διευρυμένο δήμο και τον εμπορικό κόσμο που δραστηριοποιείται σε αυτόν.