ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

θέσεις εργασίας στην περιφέρεια ΑΜΘ

Δύο παρουσιάσεις του προγράμματος "κοινωνική εργασία" θα γίνουν την Πέμπτη στον Έβρο. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας και η δεύτερη στις 17.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΑ στην Αλεξανδρούπολη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης εξήγγειλε την εφαρμογή προγράμματος με τίτλο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ», στο πλαίσιο του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου 2011 για τη στήριξη της εργασίας. Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι η πιλοτική περιφέρεια εφαρμογής του εν λόγω προγράμματος. Για την περιφερειακή ενότητα Έβρου προβλέπεται να καλυφθούν 2.000 θέσεις εργασίας.
Στη διάρκεια της σύσκεψης θα συζητηθούν οι δράσεις κοινωνικής εργασίας που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα και η διαδικασία υλοποίησης του Προγράμματος.
Θεωρούμε πολύ σημαντική την εκπροσώπηση σας, την ανταλλαγή προβληματισμών και την κατάθεση προτάσεων για δράσεις που μπορούν να αναληφθούν από το φορέα σας σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον, την υγεία, τον πολιτισμό, τον Τουρισμό, τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Πιστεύουμε ότι η συνεργασία των φορέων και η από κοινού διαμόρφωση σχεδίου δράσης για την δημιουργία θέσεων κοινωνικής εργασίας θα αποτελέσει εργαλείο για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την προαγωγή του κοινωνικού συμφέροντος.


Η Αντιπεριφερειάρχης
Περιφερειακής Ενότητας Έβρου
Γεωργία Νικολάου - Μαυρανεζούλη