ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

απαντήσεις Μακρίδη (βίντεο)

Στις καταγγελίες του μέλους του εμπορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Θεόδωρου Πατλάκα σχετικά με την "Αποσιώπηση απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα αδειοδότησης Πολυεθνικής Εταιρείας και Δανειοδότηση Δήμου Αλεξ/πολης με 8 εκατ. ευρώ", διαβάστε ΕΔΩ την καταγγελία, απαντά σήμερα ο εμπορικός σύλλογος και ο πρόεδρός του Στάθης Μακρίδης.

Η Ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του
Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε από προσωπική τοποθέτηση μέλους του 15μελούς που δημοσιεύτηκε στον ημερήσιο τύπο και το διαδίκτυο στις 04 Απριλίου 2011, ανακοινώνει ότι ενέκρινε την έκδοση Δελτίου Τύπου ,που έγινε έπειτα από την ομόφωνη απόφαση της 5μελους Διοικητικής Επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου η οποία εγκρίθηκε εκ των υστέρων από το 15μελες του Εμπορικού Συλλόγου για το περιεχόμενό του μόνο.
Η άποψη που εκφράζεται στο Δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου στις 31/03/11 , αναφορικά με την ανακούφιση που θα υπάρξει στην γενικευμένη οικονομική δυσπραγία με την εξόφληση των τοπικών επιχειρηματιών από το Δήμο, καμία σχέση δεν έχει με την προσωπική τοποθέτηση που διατυπώθηκε από μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ενάντια στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Τονίζεται δε ότι στόχος του Δελτίου Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου , ήταν η επισήμανση της κατά προτεραιότητας εξόφλησης των τοπικών επιχειρηματιών-προμηθευτών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Όσον αφορά το ζήτημα που προέκυψε για την τοποθέτηση πολυκαταστημάτων, ξένων & μη συμφερόντων, η θέση του Εμπορικού Συλλόγου για την αδειοδότηση τέτοιου είδους επιχειρήσεων παραμένει σταθερά εδώ και χρόνια η ίδια και εκφράζεται με σθένος κάνοντας χρήση κάθε νόμιμου μέσου που δίδει η ελληνική πολιτεία.


  Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μακρίδης Ευστάθιος                                                                 Μιχαηλίδης Νικόλαος