ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

σύσκεψη για "ευταξία" στην Αλεξανδρούπολη

Σύσκεψη με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ιωακείμ Τσουκνάδη, τον Διοικητή Τροχαίας, κ. Παναγιώτη Τσακάλη, τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος, κ. Νικόλαο Διδασκάλου, τον Διοικητή της Ασφάλειας, κ. Παναγιώτη Καρτάλη, τον Διοικητή Δίωξης Ναρκωτικών, κ. Παναγιώτη Χωρινό, Διευθυντή Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Ιωάννη Μουτουσίδη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστο Γερακόπουλο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων, κ. Γεώργιο Ουζουνίδη, πραγματοποίησε την Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 12:45 στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης.
Στη σύσκεψη διαπιστώθηκε σύμπνοια απόψεων, ενώ δρομολογήθηκαν και αρκετά ζητήματα που αφορούν στο Δήμο και στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.
Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν αναλυτικά τα ζητήματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, υπαίθριου λιανεμπορίου, εγκληματικότητας, πολεοδομικών παραβάσεων και λειτουργίας καταστημάτων. Τέλος, συμφωνήθηκε η συνεργασία της Δημοτικής Αστυνομίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης για την από κοινού αντιμετώπιση παραβάσεων.