ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

αστυνομικό δελτίο Ξάνθης

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑΤην 15.04.2011 και ώρα 12.30’ στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α. Δ. Ξάνθης, συνελήφθησαν δύο (02) πολίτιδες Ρουμανίας, ηλικίας 22 και 34 ετών οι οποίες εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας 31χρονου και με την μέθοδο της απασχόλησης αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα είκοσι (20) χρυσά βραχιόλια αξίας 5000 € κατά δήλωση παθόντα.

Της συλλήψεως διαφεύγει μια ακόμη συνεργός των ανωτέρω δραστών η οποία με τον ίδιο τρόπο αφήρεσε από το ίδιο κατάστημα με πρόθεση να ιδιοποιηθεί παράνομα επτά (07) χρυσά βραχιόλια αξίας 1750 € κατά δήλωση παθόντος.

Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.


ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΤην 16.04.2011 και ώρα 02.25’ στην Ξάνθη, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ο οδηγός της μοτοσικλέτας ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση.