ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

στο Διδυμότειχο το ξέρουν όλοι!

Αν κάποιος τολμήσει και ξαναμιλήσει για πεζόδρομο στο Διδυμότειχο ή πλάκα θα μας κάνει ή θα βρίσκεται συνεχώς κλεισμένος στο γραφείο του.
Αν στήσουμε μία κάμερα στον πεζόδρομο γιατί κάτι μας λέει ότι
 αυτοκίνητα και δίκυκλα θα περνούν συνεχώς από μπροστά της;
Τρόπος ελέγχου δεν υπάρχει ή δεν έχει εφευρεθεί. Το εύκολο είναι να κόβονται κλίσεις. Το δύσκολο όμως θέλουμε, που είναι πιο εύκολο από το εύκολο.
Έλα δε θέλει και πολύ μυαλό, ούτε πολύ μπλα μπλα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακυρη η φωτογραφίας σας , διότι πρόκειται για ένα όχημα δημόσιας υπηρεσίας , το οποίο μπορεί να επικαλεστεί πολλούς λόγους για την παρουσία ή την διέλευσή του από το σημείο εκείνο(π.χ. επιδιόρθωση βλάβης). Δώστε μας επιτέλους καμία σοβαρή - διασταυρωμένη είδηση για το Διδυμότειχο!!!

thrakinea είπε...

Μάλλον αγαπητέ "ανώνυμε" δε μένεις στο Διδυμότειχο ή είσαι συνέχεια στο γραφείο σου. Ελπίζουμε να μη χρησιμοποιείς κιάλια . . . Δυστυχώς για σένα γνωρίζουμε πολλά για το Διδυμότειχο.
Άμα θες κι άλλες φωτό θα τις έχεις σύντομα. Μη στενοχωριέσαι, είσαι και σε κρίσιμη ηλικία.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ελεος. Σα συντακτικη ομαδα θα επρεπε να απαντατε πιο ευγενικα στους αναγνωστες σας θεωρω κι οχι ειρωνικα.
Συμβαινουν στον εβρο ενα σωρο πραγματα και σε σας βλεπουμε ουτε το 1/5. Πολλες φορες δινετε την εντυπωση οτι το μπλογκ σας δεν εξυπηρετει την ενημερωση αλλα κατι αλλο. Πολλες φορες επιθεσεις σε πολιτευτες, δημαρχους, συμβουλους κτλ κτλ. ακομη και σε αναγνωστες που εχουν αλλη αποψη ή ιδεολογια απο εσας.
τελος παντων δε θελω να επεκταθω σας τα εχω πει κι αλλη φορα κι ωσ συνηθως τα παντα λογοκρινονται στο μπλογκ σας.
Να ειστε καλα να συνεχισετε να κανετε οτι θελετε αλλα μονο προσεξτε μη στο τελος αλληλοδιαβαζεστε....

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτή είναι πραγματικότητα. Οι νοοτροπία των κατοίκων είναι κοντόφθαλμη και προέχει η εξυπηρέτηση του μικροσυμφέροντος και όχι η δημιουργία υποδομών που θα κάνουν τη ζωή καλύτερη. Είναι δυνατόν να γίνεται λαική αγορά εντός του δρόμου? Τα πεζοδρόμια στο πλακόστρωτο που είναι?η πλατεία Δημοκρατίας που βρίσκεται?κ. Δήμαρχε έξω από το φαρμακείο σας δεν βλέπετε? Η Δημοτική Αστυνομία έχει βεβαιώσει έστω μία παράβαση ή φοβάστε το πολιτικό κόστος κ. Δήμαρχε?

Ανώνυμος είπε...

Ο πεζόδρομος στο κέντρο του Διδυμοτείχου μόνο πεζόδρομος δεν είναι. Εκτός την ελεύθερη κυκλοφορία ΟΛΩΝ των οχημάτων υπάρχει και πρόβλημα καθαριότητας ... τα (αρχικά) λευκά μάρμαρα έγινα μαύρα από τα λάδια των φορτηγών, τα κρεοπωλεία ξεφορτώνουν τα κρέατα τα οποία στάζουν ΑΙΜΑ ... κλπ κλπ ...
Οι κάτοικοι του κέντρου αφήνουν τα σκουπίδια τους σε σακκούλες στο πεζόδρομο διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ...

thrakinea είπε...

Προς τον κ. που ζητάει έλεος.Αγαπητέ
1ον Ευχαριστούμε για το σχόλιό σας, γιατί είναι σε κόσμιο ύφος. Όποιος γράφει κόσμια και ΕΛΛΗΝΙΚΑ φιλοξενείται στο ιστολόγιο.
2ον Μας αρέσουν πάρα πολύ οι διαφορετικές απόψεις, αλλά όχι οι καθοδηγούμενες απόψεις. (Όταν κάποιοι δε γράφουν για τον εαυτό τους, βάζουν τους φίλους τους να γράφουν).
3ον Συνειδητά επιλέγουμε να μην κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Αυτές τις αφήνουμε. Μακριά από μας.
4ον Δυστυχώς για κάποιους οι επισκέψεις του ιστολογίου αυξάνονται συνεχώς. Ευτυχώς για μας δεν έχουμε γνωστά ρομποτάκια, δηλαδή δε μας διαβάζουν από το Κονγκό, τη Συρία, τις Φιλιππίνες και τη Νότια Ινδία.
5ον Επιλέγουμε εκτός από τα καλά να δείχνουμε και τα ΑΣΧΗΜΑ. Τι να κάνουμε δηλαδή, όταν βλέπουμε μπροστά μας σκουπίδια, λακκούβες, μισοτελειωμένα έργα κτλ; Να τα προσπερνάμε; Θα σας άρεσε αυτό αγαπητέ;
6ον και τελευταίο. Δε στοχεύουμε στο να είμαστε αρεστοί στους αιρετούς. Δεν είμαστε εξαρτώμενοι.
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όντως ο λεγόμενος πεζόδρομος μόνο την χρήση του πεζόδρομου δεν έχει.....!Αυτό βέβαια πιστεύω ότι γίνετε μόνο στην πόλη μου.Πόλλές φορές βλέπω γονείς που θέλουν να βγουν μια βόλτα με τα μικρά τους παιδιά και τρέχουν συνεχώς από πίσω τους μην τα χτυπήσoυν οι μηχανές που πάνε και έρχονται και τα διάφορα αυτοκίνητα που παρκάρουν είτε μερικές φορές γιατί απλά βαριούνται να περπατήσουν ή να κάνουν επίδειξή των μέσων που διαθέτουν κάποιοι (κύριοι).Ελπίζω και εύχομαι ότι με την αλλαγή του δημάρχου θα δοθεί μια λύση γιατί με τους προηγούμενους μόνο.... πλακάκια αλλάζανε.Και γιατί η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει ελεύθερα την δουλειά της?Πότε επιτέλους θα αλλάξουμε νοοτροπία και θα μάθουμε να σεβόμαστε τους συναθρώπους μας και να σεβόμαστε κάποιους κανόνες..?