ανακατεύθυνση

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

αστυνομικό δελτίο (Αλεξανδρούπολης)

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
Συνελήφθη την 05.10΄ ώρα της 15-01-2010, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς του Α.Τ.Κήπων, ένας (1) 26χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, την 15-01-2011 και ώρα 04.20΄, ο ανωτέρω μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, κατείχε και επέδειξε πλαστή Βεβαίωση Κατάθεσης Αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής. Από την εξέτασή του διαπιστώθηκε ότι εισήλθε στη Χώρα λάθρα το 2007 και έκτοτε παρέμενε παράνομα.
Η πλαστή Βεβαίωση κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Α.Τ.Κήπων.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ
Tην 11.05΄ ώρα της 15/01/2011, στo 8o χλμ. της Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Αρδανίου – Γέφυρας Κήπων, Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 63χρονος, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Φ. αυτ/το που οδηγούσε 21χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός του Ι.Χ.Ε..
         Ο θανών μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξ/πολης.
         Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 16ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΑΘΥΡΜΆΤΩΝ, ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΩΝ Κ.Λ.Π.
      Συνελήφθη την 15/01/2011, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Α.Δ. Αλεξ/πολης, ένας 16χρονος για παράβαση του Νόμου Περί Αθλητισμού και του Νόμου περί Βεγγαλικών, Παιδικών Αθυρμάτων, Φωτοβολίδων κ.λ.π.
      Ειδικότερα, την 18.45΄ ώρα της 15-01-2010, Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε γενόμενο έλεγχο προ της εισόδου του Κλειστού Γυμναστηρίου Αλεξ/πολης, εν όψει του αγώνα πετοσφαίρισης «ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξ/πολης – ΗΡΑΚΛΗΣ», κατέλαβαν τον 16χρονο να κατέχει έξι (6) καπνογόνα, μία (1) φωτοβολίδα και εκατόν δεκαοκτώ (118) πυροτέχνηματα.
      Κατασχέθηκαν τα καπνογόνα, η φωτοβολίδα και τα πυροτεχνήματα.
      Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα παραπεμφθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.
      Την προανάκριση ενήργησε η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.